Plusminus, Eve’s Fall, Panoptikon


Schade: € 6,66

Parkweg 3, 3842AD Harderwijk
Bands: Plusminus, Eve's Fall, Panoptikon
Vrijdag de 13e. Voor de meesten een ongeluksdag, maar voor ons en misschien ook voor jou niet. Wij hebben namelijk weer een aantal prachtige metalbands op het rooster staan om het lot deze dag volledig om te draaien. Als afsluiter deze avond hebben we, de in Harderwijk niet geheel onbekende, tribute band Plusminus. Plusminus speelt covers van o.a. KISS,
Thin Lizzy, Judas Priest, AC/DC, Black Sabbath en nog wat andere klassieke heavy metal en hardrock bands. De band bestaat uit leden van Ancient Rites, Inquisitor, Sublustris, Art of Preminition en de Lapdog Bluesband. Dit betekent dat menig lid al enige jaren podiumervaring heeft en dat is zowel te horen als te zien. Tot nog toe altijd een garantie geweest voor een geslaagd feest van bekende herrie en een aardige dosis humor tussen de nummers door.

 

Als 2e band van de avond, hebben we Eve’s Fall neergezet. Deze band speelt een verfrissende mix tussen progmetal en gothic metal zonder te veel prog of gothic in hun geluid te hebben. Ondanks dat de band niet te bang is om pop-invloeden toe te passen, verliest de band nergens hun metalgeluid. Eve’s Fall is een aardig nieuwe band waarvan de leden samen al aardig wat live-ervaring op hebben gedaan in Annatar, maar dit zal de eerste live show van Eve’s Fall worden.

 

En om deze vrijdag de 13e te openen, hebben we de death metal band Panoptikon op het podium geplaatst. Deze band speelt overheerlijke death metal, met stevige zware riffs en diepe grunts begeleid door beukende drums. Precies volgens het boekje zoals de liefhebber het wilt horen. In 2006 is de band opgericht en in 2011 hebben ze een promo uitgebracht die ze vanavond ongetwijfeld ten gehoren zullen brengen.