Martyr, Neckbreak Nation, Anger Needs Direction


Schade: € 6,66

Parkweg 3, 3842AD Harderwijk
Bands: Martyr, Neckbreak Nation, Anger Needs Direction
Op vrijdag 15 Juni is er in Estrado weer een al oude death metal old school thrash metal NGM cafe-avond. Als afsluiter kunnen we jullie trakteren op muziek van de 30 jaar oude band Martyr. Opgericht in 1982 en nog steeds weten ze hoe ze goede speed metal moeten neerzetten. Met heldere zangvocalen, dreunende drums en stevig doorgeslagen gitaren met het nodige soleerwerk, zal Martyr deze avond eens flink gaan laten headbangen.

 

Als 2e band hebben we Neckbreak Nation neergezet. Deze stevige thrash band, met de drummer van Izegrim, weet de totaal andere kant van de thrash metal aan het publiek te laten horen. Verwacht hierbij stevige rauwe gitaren gemixt met brute grunts en strakke beats. Een groot headbangersfeest valt wel te verwachten van Neckbreak Nation.

 

En als derde band hebben we de technische death metal band Anger Needs Direction. Deze band is in de omgeving van Harderwijk geen onbekende band meer en is momenteel na hun eerste album release hard aan de weg aan het timmeren om een naam te gaan maken.
Mooi gitaarwerk en stevige drums worden begeleid door grunts en afgewisseld door breakdowns, solo s en zelfs stukjes zang.

https://www.facebook.com/events/237840629650372/