Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inquisitor, Collision, Lucifericon

7 november 2015 | 19:00 - 23:30

€10
Inquisitor Collision Lucifericon

Niemand had het vorig jaar ooit zien aankomen. Oktober 2014; reunie van De extreme thrash metalband uit Harderwijk: Inquisitor. De reunie werd opgevolgd door een re-release van het oude album. Onder de vlag van het label Hammerheart records werd Walpurgis Sabbath of Lust wederom nieuw leven ingeblazen. Na een aantal shows te hebben gedaan in Nederland, is de band van plan om de studio weer in te duiken. Maar niet voordat ze eerst weer als vanouds Harderwijk hebben aangedaan! Voor de mensen die van keiharde thrash houden en nog niet bekend zijn met Inquisitor (shame on you!), deze band brengt de thrash in combinatie met death, black en zelfs heavy metal invloeden. De unieke vocalen van Alex Wesdijk geven de band een geheel eigen geluid mee. Uiteraard zijn de strakke drums van Wim van der Valk (ex-Centurian), de beukende gitaarriffs van Erik Sprooten (Ancient Rites) en de strakke diepe basslijnen van Alex Bakker hier ook schuldig aan.

Als 2e band deze beuk-avond is er gekozen voor Collision. De grindcore die Collision neerzet is hard, puur en gruwelijk! Eigenlijk precies zoals grindcore hoort te wezen. Zojuist heeft Collision een nieuwe split-EP uitgebracht waarop ze laten horen na 15 jaar actief te zijn, nog steeds hun grindcore perfect weten te mixen met hardcore en thrash metal zonder de terror te verliezen. Naast het podium te hebben gedeeld met bands als After Forever, Saxon, Behemoth, Immortal, Gojira, Municipal Waste en vele andere toppers, is het nu tijd om aan Estrado te laten zien dat het altijd nog harder kan.

Je merkt het al; voor een extreme avond Metal moet je 7 november naar de Estrado in Harderwijk komen. Maar bovenstaand is nog niet alles. Naast deze fantastische bands zal Lucifericon deze beuk-avond gaan openen. Deze Old School Death Metalband heeft eigenlijk geen introductie nodig. Zeggen dat het Old School Death Metal is, is eigenlijk alles wat er over te zeggen valt. En dit mag gezien worden als een groot compliment! Diep, duister en log en uiteraard met het benodigde soleerwerk om hier extra dimensie aan toe te voegen.

Eén ding is zeker: Dit is een avond voor de harde beukers.
Tot Estrado!

Gegevens

Datum:
7 november 2015
Tijd:
19:00 - 23:30
Kosten:
€10
Website:
https://www.facebook.com/events/1017475048277586/

Locatie

Estrado
Parkweg 3
Harderwijk, Gelderland 3842AD Nederland
Website:
https://estrado.nl/